luni, 30 iunie 2014

Focus grup Proiect ,,SOLISS" la AJOFM Bistrita-Nasaud

AJOFM Bistrita – Nasaud Focus Grup – Proiect SOLISS

Incepand cu anul 2014 se deruleazala la nivelul agentiilor de ocupare din tara activitatile proiectului POSDRU cu titlul SOLISS – Solutii Inovative Self Service, proiect implementat de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca in toate judetele.
Cu aceasta ocazie, in data de 25 iunie 2014 a avut loc la sediul AJOFM Bistrita – Nasaud  un Focus grup  sustinut de partenerii proiectului, la care au fost invitati angajatori, someri si  personae aflate in cautarea unui loc de munca.
Discutiile au fost conduse de partenerii italieni ai proiectului din partea SFCU, Universita dei Sapori, Provincia Perugia, expertii internationali Sara Ricci si Septimiu Ranta.
Tema focus-grupului este identificarea nevoilor si asteptarilor beneficiarilor referitor la serviciile de ocupare oferite de agentii.
Atat somerii cat si angajatorii prezenti au purtat discutii referitoare la nevoia de identificare a competentelor necesare pentru accesul la un loc de munca vacant cat si competentele pe care trebuie sa le detina persoanele care cauta loc de munca, pentru o potrivire optima a persoanei cu locul de munca vizat.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu