Programul de formare profesionala de “BUCATAR” s-a
desfasurat in perioada 06.04.2017 - 01.09.2017, cu examenul de absolvire
organizat in data de 04.09.2017.
La acest program de formare au fost inscrise 18
persoane ( 17 - someri inregistrati in baza de date a AJOFM BN si 1
platitor) si au absolvit 17 dintre ei, pentru ca 1 persoana s-au
retras incadrandu-se in munca.
Programul de formare profesionala de “BUCATAR” a
cuprins 720 de ore de pregatire, 240 de ore au fost de teorie si 480 de ore de
practica.
Competentele dobandite in urma
absolvirii acestui program de calificare sunt:
1. Pregătirea antreurilor calde
şi reci
2. Pregătirea fripturilor
3. Pregătirea gustărilor calde şi reci
4. Pregătirea mâncărurilor din carne
5. Pregătirea mâncărurilor din
legume,orez,ouă, paste făinoase
6. Pregătirea preparatelor lichide
7. Prepararea dulciurilor
(deserturilor)
8. Prepararea fondurilor glace
9. Prepararea mâncărurilor din peşte şi
fructe de mare
10. Realizarea acţiunilor de supervizare
şi control
11. Realizarea aluaturilor de bază
12. Realizarea salatelor
13. Realizarea sosurilor
14. Comunicarea la locul de muncă
15. Desfăşurarea muncii în echipă
16. Aprovizionarea cu materii prime şi
auxiliare a locului de muncă
17. Asigurarea condiţiilor
igienico-sanitare
18. Organizarea cadrului general de
deschidere şi închidere a activităţii secţiei
19. Prevenirea poluării mediului
20. Întocmirea documentelor specifice
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu