miercuri, 10 aprilie 2013

Job Club cu studentii Facultatii de Stiinte Politice, Administrative

Ca o facilitate acordata de catre Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Bistrita – Nasaud  oferita elevilor, studentilor si absolventilor de invatamant , se inscrie organizarea de  JOB CLUB-uri, care se desfasoara in cadrul informarii si consilierii in cariera.
Ce este un Job Club? Scopul unui Job Club este de acordare de asistenta in insusirea modalitatilor de prezentare a propriilor competente si a tehnicilor si metodelor specific de cautare, ocupare si pastrare a unui loc de munca.
Un grup de studenti din anul lll, al Facultatii de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii, specializarea Administratie Publica, din cadrul Universitatii Babes – Bolyai Cluj Napoca – Extensia Bistrita, a participat astazi, 10 aprilie 2013 la un Job Club organizat de agentie, de catre consilierii de orientare in cariera.  
Prin participarea la un job club, orice elev, student sau absolvent are sanse mai mari de a-si gasi un loc de munca, avand totodata posibilitatea sa beneficieze de facilitatile oferite de Legea 76 / 2002 privind  sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca, cu modificarile si completarile ulterioare,  respectiv drepturile de care beneficiaza absolventii de invatamant , la angajare, prin subventionarea locurilor de munca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu