luni, 4 mai 2015

Evenimente interactive cu implicare a A.J.O.F.M.Bistriţa – Năsăud - „Zilele SPUNE SPO”


În perioada 4 – 7 mai 2015, personalul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa – Năsăud , împreună cu o parte din şomerii înregistraţi în evidenţele agenţiei şi cu angajatori din judeţul Bistriţa – Năsăud, participă la un eveniment interactiv, Zilele SPUNE SPO, cuprins în cadrul proiectului „SPUNE - SPO 82/2020, Servicii Publice Unitare, Necesare şi Eficiente”. În acest proiect Agenţia Judeţeana pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa – Năsăud este partener.
În cadrul Zilelor SPUNE SPO, se prezintă practic şi detaliat publicului, platforma online a proiectului http://www.spunespo.ro/, cum funcţionează aceasta şi care va fi rolul ei. Proiectul îşi propune ca această platformă să poată fi folosită ca un instrument de informare şi consiliere pentru orice persoană aflata în căutarea unui loc de muncă.
Vizitatorii evenimentului pot participa la workshopurile de consiliere şi informare, pot interacţiona direct cu angajatorii prezenţi la standurile de prezentare, iar în cabina SPUNE SPO îşi pot spune deschis opinia despre piaţa forţei de muncă.
Evenimentul din Bistrița găzduit de Hotel Diana, Calea Moldovei, nr. 80, deschide seria de evenimente interactive „Zilele SPUNE SPO” care se vor  desfăşura în judeţele Bistrița-Năsăud, Arad, Timiș și Caraș-Severin.

Otilia Râpan

Director Executiv

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu