marți, 28 iulie 2015

A.J.O.F.M. Bistrita – Nasaud gazda evenimentului „Modernizare pentru Eficienta si Calitate in SERViciile de Formare profesionala a Adultilor – MECSERV" POSDRU/111/4.1/S/92695





In data de 28 iulie 2015, la sediul Centrului de Formare Profesionala Bistrita a avut loc o intalnire de promovare a proiectului „Modernizare pentru Eficienta si Calitate in SERViciile de Formare profesionala a Adultilor – MECSERV” POSDRU/111/4.1/S/92695, dedicata Regiunea de Nord - Vest a tarii.
Centrul Regional de Formare profesionala a Adultilor Brasov, beneficiarul proiectului si cei patru parteneri, Centrele Regionale de Formare Profesionala a Adultilor din calarasi, Cluj, Teleorman si Valvea, sunt institutii publice de interes regional in subordinea Serviciului Public de Ocupare.
Proiectul „Modernizare pentru Eficienta si Calitate in SERViciile de Formare profesionala a Adultilor – MECSERV”vizeaza implementarea unor servicii noi, cu numeroase beneficii pentru solicitant, parteneri si clientii SPO. De asemenea proiectul faciliteaza apropierea relatiei dintre client si centrele Regionale de Formare profesionala a Adultilor din cadrul SPO. Implementarea proiectului asigura modernizarea acestor centre regionale prin inovatie si promovarea TIC. 
In cadrul proiectului a fost dezvoltata o aplicatie informatica www.cursuricrfpa.ro, care poate fi accesata de catre toti clientii interesati.

Aceasta intalnire la care a participat doamna director executiv Otilia RAPAN s-a desfasurat la Bistrita datorita bunei colaborari care exista intre AJOFM Bistrita – Nasaud si CRFPA Cluj.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu