joi, 14 aprilie 2016

Bursa Generală a Locurilor de Muncă, 14 aprilie 2016            Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa – Năsăud a organizat în                   data de 14 aprilie 2016, Bursa Generala a Locurilor de Muncă.

Au fost prezenţi 75 de agenţi economici, care au oferit 621 de locuri de muncă vacante.
La aceasta bursă au participat 745 persoane, pe lânga şomerii indemnizaţi şi neindemnizaţi înscrişi în baza de date a agenţiei remarcându-se şi elevi din clasele terminale de la trei licee din Bistriţa, pentru care aceasta bursă a fost primul contact cu piaţa muncii.
De asemenea, au partivipat 10 persoane private de libertate aflate în Penitenciarul Bistriţa, care execută pedeapsă în regim deschis şi semideschis.
Membrii din Consiliul Consultativ al AJOFM Bistriţa - Năsăud au participat şi ei la bursă.
Dintre persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, 285 au fost selectate în vederea interviului de angajare, care se va desfaşura ulterior la sediul angajatorului. Rezultatele finale privind încadrarea în muncă urmare a bursei, vor putea fi cuantificate peste o lună.
Apreciem în mod deosebit prezenţa la eveniment a Prefectului judeţului Bistriţa - Năsăud, domnul Frenţ Ovidiu – Victor, ca fiind un factor motivaţional în vederea întăririi solidarităţii şi coeziunii tuturor factorilor responsabili din sfera economică, socială şi instituţională.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu