miercuri, 4 martie 2015

Proiect DIGI GUIDANCE - Testare in scoli si licee a software-ului CAREER4U



           In data de 03.03.2015, Agentia de Ocupare a Fortei de Munca Bistrita - Nasaud a inceput  activitatea de testare a software-ului CAREEU4U, efectuată în cadrul Proiectului Leonardo da Vinci - Transfer of Innovation Orientare digitală: Software de consultanţă în plasarea pe piaţa muncii şi dezvoltarea carierei profesionale(DIGI-GUIDANCE), in care agentia are calitatea de partener.
Software-ul de orientare în carieră CAREER4U este în fază de prototip si va fi dezvoltat după perioada de testare, în concordantă cu feedback-ul dat de utilizatori şi din perspectiva consilierilor care activează în domeniul orientării în carieră.
Activitatea de testare a fost efectuata de Letitia Moldovan si Daniela Zvinca, consilieri ai AJOFM Bistrita – Nasaud si s-a desfasurat la Liceul Tehnologic de Servicii unde D-na director Dragan Codruta a oferit organizatorilor un real suport si sprijin. La activitate au participat elevi ai claselor a XII-a impreuna cu consilierul educational Hiticas Ecaterina, care va avea oportunitatea de utiliza pe termen lung software-ul CAREER4U în activitătile sale profesionale. 





                                                             

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu