luni, 2 martie 2015

,,SPUNE - SPO 82/2020, Servicii Publice Unitare, Necesare şi Eficiente”


   PROIECTUL „SPUNE - SPO 82/2020, SERVICII PUBLICE UNITARE, NECESARE SI EFICIENTE” ESTE CONFINANTAT DIN FONDUL SOCIAL EUROPEAN PRIN POSDRU 2007 – 2013, AXA PRIORITARA 4. „MODERNIZAREA SERVICIULUI PUBLIC DE OCUPARE”, DOMENIUL MAJOR DE INTERVENTIE 4.1. „ÎNTARIREA CAPACITATII SPO PENTRU FURNIZAREA SERVICIILOR DE OCUPARE”.

            PARTENERIATUL PROIECTULUI ESTE FORMAT DIN :
BENEFICIAR: - AGENŢIA JUDEŢEANĂ PENTRU OCUPAREA FORŢEI DE MUNCĂ TIMIŞ PARTENERI:  - AGENŢIA JUDEŢEANĂ PENTRU OCUPAREA FORŢEI DE MUNCĂ                            CARAŞ SEVERIN,
                         - AGENŢIA JUDEŢEANĂ PENTRU OCUPAREA FORŢEI DE MUNCĂ ARAD,
                         - AGENŢIA JUDEŢEANĂ PENTRU OCUPAREA FORŢEI DE MUNCĂ                                     BISTRIŢA NĂSĂUD,                        
                         - FUNDAŢIA AEQUILIBRIUM
                         - SIVECO  ROMÂNIA SA 
                         - SC MEDIA ONE SRL

PROIECTUL ISI PROPUNE SA DEZVOLTE SERVICIILE DE TIP « SELF-SERVICE » PRIN CREAREA UNEI PLATFORME ONLINE CARE SA FIE MULT MAI ACCESIBILA PENTRU CLIENTII SERVICIILOR PUBLICE DE OCUPARE.

OBIECTIVUL GENERAL AL PROIECTULUI ESTE MODERNIZAREA SERVICIULUI PUBLIC DE OCUPARE PRIN FURNIZAREA DE SERVICII INTEGRATE SI INOVATIVE CARE VIZEAZA CRESTEREA ANGAJABILITATII CLIENTILOR SPO DIN REGIUNILE DE DEZVOLTARE VEST SI NORD VEST.

VALOAREA ELIGIBILA A PROIECTULUI ESTE DE 15.199.573.64 LEI.

ACTIVITATILE RELEVANTE ALE PROIECTULUI :
-       DEZVOLTAREA UNOR INSTRUMENTE DE IMPLEMENTARE A MASURILOR ACTIVE DE OCUPARE INCLUZAND INFORMAREA SI CONSILIEREA IN VEDEREA INTEGRARII SAU REINTEGRARII CLIENTILOR.
-       COOPERAREA SI DEZVOLTAREA RETELELOR CU ACTORII RELEVANTI PUBLICI SI PRIVATI DE PE PIATA MUNCII IN VEDEREA DEZVOLTARII SI ASIGURARII CALITATII SERVICIILOR OFERITE
-       REALIZARE DE CERCETARI, PROGNOZE SI ANALIZE PRIVIND PIATA MUNCII
-       ELABORAREA SI IMPLEMENTAREA UNOR INSTRUMENTE INFORMATICE ON-LINE DE TIP SELF-SERVICE PENTRU FURNIZAREA MASURILOR ACTIVE INCLUZAND SERVICIILE DE CONSILIERE PERSONALIZATE SI INTEGRAREA ACESTORA CU SISTEMUL INFORMATIC AL SPO.

In data de 26 februarie 2015, ora 10,30 a avut loc Conferinţa de lansare a proiectului ,,SPUNE - SPO 82/2020, Servicii Publice Unitare, Necesare şi Eficiente”, eveniment desfăşurat la Hotel Coroana de Aur (Piaţa Petru Rares, nr.4, Bistriţa).


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu